Hyviä uutisia | Babion steriilit vanupuikkotuotteet on virallisesti päivitetty EU:n MDR-sertifiointiin!

- 2024-08-15-

Jinan Baibo Biotechnology Co., Ltd.:n itsenäisesti kehittämä ja valmistama kertakäyttöinen steriili näytteenottopuikko sai EU:n MDR-sertifikaatin. Tämä osoittaa, että Biopankin tuotteet ja tuotantojärjestelmät ovat läpäisseet EU:n uudet MDR-indeksitestit ja ovat saaneet EU:ssa korkeaa tunnustusta. Ilmoitetun laitoksen ITS:n virastokoodi on 0413 MDD-direktiivin mukaisesti ja 2862 uuden MDR-asetuksen mukaan. Tässä vaiheessa Biobao-näytteenottopuikkoja voidaan myydä Euroopan maissa ja maissa, jotka tunnustavat EU:n CE-sertifioinnin.

Babiolla on nyt laaja tuotevalikoima, mukaan lukien ihmisten ja lemmikkieläinten kullan pikatestisarjat, kuivajauheet, virusnäytteenottoputket ja vanupuikkoja, sydän- ja verisuonisairaudet, infektiotaudit, lääketestit, raskaus, biokemia, sydänlihastestit, laboratoriotarvikkeet, infuusio ja verensiirto ja muut lääkintätarvikkeet. Niiden joukossa kertakäyttöisellä näytteenottopuikolla on valittavana useita eritelmiä ja materiaaleja, joita voidaan soveltaa tautien torjuntaan, kliiniseen ja tieteelliseen tutkimukseen tarttuvien patogeenien seuraamiseksi ja näytteenottoon sekä muihin skenaarioihin.

Baibo Biology keskittyy lääketieteellisten kulutustarvikkeiden, reagenssien ja instrumenttien tutkimukseen ja kehittämiseen sekä tuotantoon korkean tason automatisoiduilla tuotantolinjoilla, vakaalla tuotolla, tiukasti laadunvalvontalla, tuotteita viedään Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Kaakkois-Aasiaan, Afrikkaan ja muihin 100 + maat ja alueet. Useat tuotteet ovat sertifioineet maailmanlaajuiset arvovaltaiset sääntelyelimet, kuten CE, NMPA, MDA, UKCA, ja ne ovat kilpailukykyisiä ja tyydyttäviä tuotteita ja palveluita.

Tulevaisuudessa Baibo Biological jatkaa tiukkaa tuotteiden laadun valvontaa, pyrkii rakentamaan kansainvälisen brändin, rakentamaan maailmanlaajuisen huippuluokan biologisen näytteenoton tuotemerkin, jolla on korkean tason tekninen vahvuus, vahva johtoryhmä ja edistyneet tuotantolaitteet sekä myötävaikuttavat maailmanlaajuisen epidemian ehkäisy ja valvonta.