Tietoja COVID-19-testauksesta/Tässä on vastaukset, jotka haluat tietää

- 2024-07-23-

Kuinka kauan COVID-19-positiivisen testin saaminen kestää tartunnan jälkeen?

Jos sinulla on COVID-19, voit jatkaa positiivista testiä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi. Jotkut COVID-19:stä toipuvat ihmiset voivat olla positiivisia viikkoja tai jopa kuukausia sairastuttuaan.


Mitkä olivat SARS-CoV-2-antigeenitestin tulokset?

COVID-19(koronavirus)PCR- tai antigeenitestillä on kolme tulosta: positiivinen (COVID-19 havaittu) negatiivinen (COVID-19 ei havaittu) epäselvä, tehoton tai tukahdutettu.


Mitä T ja C tarkoittavat COVID-19-testissä?

Ohjauslinjoja (C) ja testilinjoja (T) on olemassa. Tulokset olivat positiivisia. Jos näet tulosikkunassa kontrolliviivan (C) ja testiviivan (T), testi on positiivinen. Ei ole väliä kumpi rivi tulee ensin. Kontrolliviiva (C) on selvästi näkyvissä, mutta testiviiva (T) on epäselvä.


SARS-COV-2 / FLU A ja B / RSV Antigen Rapid Test Kit -yhdistelmä on monipuolinen diagnostiikkatyökalu, joka on suunniteltu virusinfektioiden nopeaan havaitsemiseen. Se kattaa kolme avainaluetta: covid-19, influenssa (influenssa A ja B) ja hengitysteiden synsyyttivirus (rsv). Hyödyntämällä tiettyjä antigeenejä testi tarjoaa nopeat tulokset, jolloin terveydenhuollon ammattilaiset voivat tehdä oikea-aikaisia ​​päätöksiä.

SARS-CoV-2, influenssa A ja B sekä hengitysteiden synsyyttivirus ovat yleisiä hengitystiesairauksia aiheuttavia infektiolähteitä. Nämä kolme virusta aiheuttavat hyvin samanlaisia ​​oireita, pääasiassa päänsärkyä, väsymystä, kuumetta, yskää, nenän tukkoisuutta ja kurkkukipua. Voi olla vaikea sanoa, mikä virus aiheuttaa oireita.

Babio®SARS-COV-2 / Influenza A- ja B/RSV-antigeenin pikatestisarja (kolloidinen kultamenetelmä) mahdollistaa SARS-COV-2- ja/tai influenssa- ja/tai B- ja/tai RSV-virusantigeenien nopean havaitsemisen. Se voi tarjota välittömiä testituloksia 15 minuutissa alimman ammattitaitoisen henkilöstön toimesta ilman laboratoriolaitteita. Olitpa sitten klinikalla, sairaalassa tai hoitopisteessä, sarja tarjoaa kattavan ratkaisun näiden tarttuvien virusten tunnistamiseen.