Voidaanko viljelyalustaa edelleen käyttää senkin jälkeen, kun se on kastunut ja paakkuuntunut?

- 2024-06-14-

Jos olet mukana muodollisessa tarkastustyössä, viljelyalustaa ei voida käyttää tämän tapahtuessa. Kun kokkareita esiintyy, se tarkoittaa, että viljelyalustan kuivajauhe on huonontunut. Riippumatta siitä, kuinka tehokas sen kulttuuri on, se on ulkonäön perusteella katsottu laadunvalvonnassa pätemättömäksi, eikä sitä luonnollisesti voida käyttää. Samanaikaisesti tällainen elatusaine tulisi myös heittää pois (jos haluat säilyttää sen joitain epävirallisia kokeita varten, voit kirjoittaa pakkauspulloon "vain harjoitteluun")

Kuitenkin niin kauan kuin paakkuuntuva viljelyalusta ei ole erityisen vakavaa, sen viljelysuorituskyky ei yleensä ole suuri ongelma. Jos et tee muodollisia kokeita, vaan haluat vain tehdä sen itse tai käyttää sitä opetuksessa, niin useimpia niistä voidaan silti käyttää. Jos näin on, on parasta käyttää tunnettua positiivista kantaa kontrollina ennen käyttöä.

Alan johtava toimija Baibo Biotechnology on erikoistunut korkealaatuisen kuivajauheen valmistukseen mikrobiologisiin sovelluksiin.  Heidän asiantuntemuksensa ulottuu kuivattujen väliaineiden formulointiin mikrobiologiassa, mukaan lukien runsaasti ravinteita sisältäviä vaihtoehtoja, kuten dehydratoitu ravinneagar.  Lisäksi Baibo Biotechnology osallistuu tutkimukseen tarjoamalla olennaisia ​​komponentteja, kuten rakeista väliainetta.  Luotettuina kuivajauheen valmistajina (OEM) he varmistavat optimaalisen mikrobikasvun ja tarkat tulokset.

Kysy rohkeasti, jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on lisätoiveita!