89. CMEF:n avaamisen myötä Babio kutsuu sinut tutustumaan lääkinnällisten laiteteollisuuden uusiin trendeihin

- 2024-04-07-

89. China International Medical Devices Expo (kevät) (jäljempänä "CMEF") pidetään Shanghain kansallisessa kongressi- ja messukeskuksessa 11. huhtikuuta - 14. huhtikuuta 2024. Babio tuo mukanaan tähtituotteita, kuten ihmisen pikatestisarjan. , kuivajauheväliaine, lemmikkieläinten testipakkaus, mikrobien esikäsittelyjärjestelmä sekä ammattiteknologia- ja yritystiimi näyttelyyn.


Babio on yksi ensimmäisistä IVD-listatuista yrityksistä Kiinassa Kiinan New Third Boardin laajennuksen jälkeen, ja sen tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman. Se kattaa sydän- ja verisuonitaudit, tartuntataudit, huumeiden väärinkäyttötestit, raskauden, biokemian, sydänlihaksen havaitsemisen, laboratoriokulutustarvikkeet ja erilaiset lääketieteelliset tarvikkeet, kuten infuusio- ja verenkeräys- ja verensiirrot, virusnäytteenottoputket ja vanupuikkoja, kolloidisen kullan pikailmaisusarjat jne. Vahvan kilpailukyvyn ja tyytyväisten palveluiden ansiosta monet tuotteemme ovat NMPA-, CE-, UKCA-, MDA- ja muiden kansainvälisten sertifikaattien hyväksymiä, ja niitä on myyty laajalti yli 100 maahan ja alueelle,

Keskity uuteen teknologiaan, luolanäkymä koko alalle! 11.-14. huhtikuuta Babio tapaa sinut Shanghain kansallisen kongressi- ja messukeskuksen 6.1E02-näyttelyalueella osallistuakseen lääkinnällisten laitteiden teollisuuden maailmanlaajuiseen seremoniaan ja todistaakseen Kiinan lääkinnällisten laitteiden teollisuuden uutta suuntausta!