1. Osaston on säilytettävä käyttöopasilman desinfiointikoneja käytä sitä vaatimusten mukaisesti.
2. Kiinnitä huomiota huoneen tiheyteen. Desinfioinnin aikana ovet ja ikkunat on suljettava, jotta huone pysyy ilmatiiviinä. Asiattomien henkilöiden pääsy sisään on ehdottomasti kielletty. Sisähenkilökunnan määrää tulee vähentää mahdollisimman paljon desinfiointivaikutuksen varmistamiseksi.
3. Kiinnitä huomiota sisätilojen pintahygieniaan. Ilman desinfiointikone on tehokas vain ilmalle, eikä sillä ole desinfioivaa vaikutusta esineen pintaan. Jos sisätilojen pinnalla on enemmän pölyä, desinfiointikone tuottaa toissijaista pölyä käytön aikana, mikä johtaa jatkuvaan ilman mikrobien saastumiseen, mikä johtaa lopulta desinfioinnin epäonnistumiseen määritetyn ajan kuluessa.
4. Valintailman desinfiointikonekäynnistysaika.
1) Ennaltaehkäisevä desinfiointi: Desinfioi säännöllisesti 2-3 kertaa päivässä 60 ~ 120 minuuttia kerrallaan. Se järjestetään yleensä ennen työtä aamulla ja töiden jälkeen iltapäivällä tai illalla. Yleinen desinfiointiaika on 5 tuntia.
2) Dynaaminen desinfiointi: Tarkoituksena on hallita ja vähentää ulkoilman toissijaista saastumista henkilöstön toiminnan aikana. Se suoritetaan yleensä henkilöstötoiminnan ruuhka-aikoina.
3) Staattinen desinfiointi voidaan suorittaa kerran viikossa 2 tunnin ajan.
5. Jokaisen desinfioinnin päätyttyä on tehtävä vastaavat kirjaukset, ja kumulatiivinen aika ei saa ylittää 4000 tuntia.
6. Ilman desinfiointikoneessa käytetään ultraviolettikiertoilman fyysisen suodatusdesinfioinnin periaatetta. Siksi ilman desinfiointikoneen ympärillä oleva tila tulee estää mahdollisuuksien mukaan tukkimasta esineitä, jotta ilma virtaa tasaisesti, ja hyvä ilmankierto tulee suojata mahdollisimman pitkälle.
Puhdistus ja huoltoilman desinfiointikone
1. Pidäilman desinfiointikonepuhdas ja kuiva. Päivittäisen desinfioinnin jälkeen pyyhi pinta kostealla liinalla. Kun puhdistat, katkaise virtalähde ja vedä virtapää ulos, jotta vältyt suoralta kosketukselta veteen tai huuhteluun.2. Milloinilman desinfiointikonetoimii, on ehdottomasti kiellettyä laittaa esineitä tai käsiä lähelle sterilointilaitteen tuuletusaukkoja ja -poistoaukkoja; Käsittelyn sekä lastauksen ja purkamisen aikana on estettävä kovien esineiden osuminen tai putoaminen maahan.
3. Jos laite toimii epänormaalistiilman desinfiointikone(vianäyttö tai hälytys), sammuta virta välittömästi, irrota virtapistoke ja soita laitteen huoltohenkilöstölle tarkastusta varten.
4. Tarkista suodatinsiivilä kuukausittain, avaa ilmanottopaneeli, irrota suodatinverkko ja puhdista se puhtaalla vedellä tai vedellä, jossa on neutraalia pesuainetta. Harjaaminen harjatyökaluilla on ehdottomasti kielletty. Veden lämpötila ei saa ylittää 40 ℃ muodonmuutosten välttämiseksi. Pesun ja kuivauksen jälkeen viileässä ja tuuletetussa paikassa asenna se alkuperäisen polun mukaisesti ja vaihda suodatinverkko vuosittain. Suodatinsihdin puhdistus ja vaihto on kirjattava.
5. Sterilointilaitteen kumulatiivinen käyttöaika saa olla enintään 4000 tuntia. Jos kumulatiivinen aika saavutetaan, ultraviolettilamppu on vaihdettava ja kirjattava.
6. Sterilointilaitteen yläpuolella ei saa olla kantta, eikä sitä saa sijoittaa kaappiin tai muihin ympäristöihin. Kun useita ympäristöjä desinfioidaan vuorotellen, niitä tulee työntää ja sijoittaa varovasti tärinän vähentämiseksi.
7. Asenna ja käytä ilmandesinfiointikonetta ohjeiden mukaisesti ja kiinnitä huomiota sähköturvallisuuteen. Käyttö ilman ohjausta, koulutusta, ohjeiden tai ohjeiden yksityiskohtaista lukemista on ehdottomasti kielletty